Duo med Beate Mordal

Tina og Beate har spilt konserter i inn – og utland de siste årene, blant annet på Operaens Balkongkonserter i Oslo. Gjennom Beates fantastiske stemme, sprudlende og uttrykksfulle utstråling, får publikum servert hjertevarm og spontan musikkglede på høyt nivå.

Beate Mordal er et av Norges store soprantalenter. Hun er ansatt som distriktsmusiker i Møre og Romsdal, samtidig som hun turnerer som operasolist i inn- og utland. I løpet av året 2016 kommer hun til å synge flere større operaroller nasjonalt og internasjonalt.

I januar 2015 mottok Beate strålende kritikker for sin debut som Papagena i ”Tryllefløyten” av Mozart, ved den Kongelige Danske Opera i København. Sommeren 2015 var hun cover som Lena i operaen SVADBA, skrevet av Ana Sokolovic under festivalen I Aix-en-Provence. Hun sang også på “Art and Creation Residency” hvor hun sang samtidsmusikk med veilederne Hillary Summers og Emmanuel Olivier. Sommeren 2014 debuterte hun som Susanna i «Le nozze di Figaro» på norsk, i Tylldalen. I 2013 debuterte på den kongelige danske opera som Hanen i «The cunning little vixen» av Leos Janacek.

Mordal er kjent som en allsidig sopran, hvor hun sjonglerer ofte mellom sjangre som opera, jazz og moderne musikk. Hun er også en strålende Timanilærer og underviser i inn- og utland.

Tina og Beates konsertprogram består dette året av et utvalg Schumann-lieder og Nordiske Lieder. Ta kontakt for detaljert program.

www.beatemordal.no