Timani

Institutt for musikerhelse og bevegelse

Tina Margareta Nilssen er grunnlegger av Institutt for musikerhelse og bevegelsei Oslo, og skaper av Timani – en metode som spesialiserer seg på bevegelseslære for musikere. Hun driver også onlineplattformen Timani Community der musikere fra hele verden kan lære Timani fra sitt eget hjem eller øvingsrom gjennom video-opplæring, og live spørsmål og svar – sessions.

Hun har gjennom en rekke tilleggsutdannelser innen fysiske og mentale fag samlet kunnskapen som ligger bak metoden for å hjelpe musikere til å forstå årsak og virkning med hensyn til spille-relaterte utfordringer og skader. Timani undervises nå også ved flere universiteter i inn-og utland samt for utøverne i profesjonelle musikkinstitusjoner og ensembler.
Les mer om Timani her.

Timani Musikkfestival

Institutt for musikerhelse og bevegelse har sin egen intime festival som holdes i Oslo på høsten hvert år. Festivalen går over en langhelg og der man kan du høre Timani Kammerorkester, kammermusikk og solokonserter. Flere sjangre er representert i festivalen som klassisk, improvisasjon og jazz.

Les mer om festivalen her.

Hva er Timani?